MAS: Výzvy na predkladanie Žiadostí o poskytnutie nenávratného finančného príspevku - Podpora na investície do poľnohospodárskych podnikov alebo Podpora pre investície na spracovanie/uvádzanie na trh a/alebo vývoj poľnohospodárskych produktov

Miestna akčná skupina Rajecká dolina vyhlásila Výzvy na predkladanie Žiadostí o poskytnutie nenávratného finančného príspevku v rámci implementácie stratégie CLLD z Programu rozvoja vidieka SR 2014 – 2022 pre opatrenie 4.1 Podpora na investície do poľnohospodárskych podnikov a opatrenie 4.2 Podpora pre investície na spracovanie/uvádzanie na trh a/alebo vývoj poľnohospodárskych produktov.   

Prijímanie žiadostí je v termíne do 31.7.2023.

Viac informácií získate priamo v sídle MAS Rajecká dolina, v budove Mestského úradu v Rajci na 2. poschodí a na web stránke www.masrajeckadolina.sk, v časti Výzvy PRV.   

V prípade záujmu o školenie pre žiadateľov prosíme o potvrdenie záujmu na email: info@masrajeckadolina.sk, alebo telefonicky na čísle: 0948 930 728.

 

MAS Rajecká dolina

Oficiálna stránka mesta Rajec, Mestský úrad Rajec, Námestie SNP 2/2, 01501 Rajec, IČO: 00321575
Identifikácia správcu obsahu a prehlásenie o prístupnostiPodmienky pre použitieImplementáciaIdentifikácia technického prevádzkovateľa