Autor: Miroslav Bros, 08.01.2020
Zapojte sa do hlasovania:
Ihrisko „Žihadielko“ na rok 2020 aj pre mesto Rajec
 
Zapojte sa do hlasovania:  Ihrisko „Žihadielko“ na rok 2020 aj pre mesto Rajec     Začiatok roka opäť patrí úspešnej súťaži o detské ihriská, ktorú organizuje spoločnosť Lidl už po piatykrát A tentokrát má možnosť zapojiť sa do súťaže aj naše mesto Rajec.
 
Začiatok roka opäť patrí úspešnej súťaži o detské ihriská,
ktorú organizuje spoločnosť Lidl už po piatykrát
A tentokrát má možnosť zapojiť sa do súťaže aj naše mesto Rajec.
 
 Celkom 93 miest na Slovensku si  od 13. januára zmeria sily v jednej spoločnej kategórií. Ihriská získa tých desať miest, ktoré budú mať v posledný deň súťaže – 29. februára najviac hlasov. Víťazov zverejní Lidl tradične po notárskom overení výsledkov najneskôr v polovici marca. Slávnostné otvorenie ihrísk je plánované v priebehu júnových víkendov.
 
Jedinou podmienkou je registrácia na webovej stránke - zihadielko.sk. Užívateľ registráciu potvrdí overovacím kódom, ktorý mu bude zaslaný vo forme bezplatnej SMS na zadané mobilné telefónne číslo.  Každý registrovaný účastník bude môcť raz za 24 hodín zahlasovať za vybranú lokalitu.
 
Ďalší bonusový hlas navyše je možné každý deň získať za zvládnutie jednoduchej online hry. Priebežné poradie bude zverejnené (s výnimkou posledného týždňa) a pravidelne aktualizované na stránke

Viac informácií - klikni na logo "ihrisko Žihadielko" Viac informácií - klikni na logo "ihrisko Žihadielko"