TS: Mesto Rajec pomáha seniorom pri registrácii na očkovanie proti COVID -19

 MESTO RAJEC
 
TLAČOVÁ SPRÁVA
 
Mesto Rajec pomáha seniorom pri registrácii na očkovanie proti COVID -19
 
 
Rajec, 27.04.2021 – Aj Mestu Rajec  záleží na zdraví svojich občanov, preto pohotovo zareagovalo na možnosť podať pomocnú ruku pri registrácii na očkovanie obyvateľov mesta proti COVID 19.
 
Osamelí seniori, ľudia v núdzi a občania, ktorí nemajú prístup na internet môžu požiadať sociálnu pracovníčku mesta o zaregistrovanie na očkovanie. Termín na očkovanie bude pridelený žiadateľovi po overení, že žiadateľ patrí do skupiny spĺňajúcej podmienky očkovania v zmysle platnej legislatívy.
Registrácia sa vykonáva na stránke https://vakcinacia.nczisk.sk alebo na https://korona.gov.sk/, kde pracovníčka mesta vyplní osobné údaje  občana.
Systém vygeneruje PIN – kód, ktorý bude oznámený žiadateľovi telefonicky spolu s časom a termínom očkovania.
 
Všetky potrebné  informácie ohľadne očkovania nájdu záujemcovia na stránke www.slovenskoproticovidu.sk. Preto neváhajte a v prípade, že Vám nemá kto pomôcť pri registrácii na očkovanie, kontaktujte počas pracovných dní našu sociálnu pracovníčku na  č. t. 0905 550 077.
 
Mesto Rajec pristúpilo k tomu kroku hlavne preto, aby pomohlo chrániť najviac postihovanú skupinu ľudí zodpovedným prístupom k očkovaniu a dopomôcť tak vrátiť sa do normálneho života bez obavy z možnej nákazy touto zákernou chorobou.
 
Kontakt:        
Blanka Porubčanská – sekretariát MsÚ Rajec
tel: 041 /542 2030, 0905 683 429
e-mail: msu@rajec.sk
 
Snímka zdroj: Designed by Freepik
 
 
Oficiálna stránka mesta Rajec, Mestský úrad Rajec, Námestie SNP 2/2, 01501 Rajec, IČO: 00321575
Identifikácia správcu obsahu a prehlásenie o prístupnostiPodmienky pre použitieImplementáciaIdentifikácia technického prevádzkovateľa