26.3. 2017 FK Rajec - ŠK Čierne 1:2

Futbalisti FK Rajec prekvapujúco doma stratili body
Po zimnej prestávke čakalo na tímy V.ligy Ssfz prvé jarné kolo. Po jesennej časti druhý tím tabuľky z Rajca v ňom hostil na svojom ihrisku súpera z Čierneho, kde na jeseň remizoval 1:1. Domáci chceli tentoraz ukoristiť tri body, keďže ich najväčší súper z Terchovej sa predstavil na pôde Predmiera, kde sa vyhráva ťažko a očakávalo sa, že Terchová by tam mohla stratiť nejaké body. Navyše Rajec vybehol do zápasu v nových dresoch v klubových farbách a túžil ich pokrstiť ako sa patrí, víťazstvom.
Už prvé minúty však ukázali, že to nebude také jednoduché ako možno mnohí po skvele odohratej jeseni očakávali. Domáci sa dlho nemohli dostať do tempa, do ktorého sa vlastne nedostali počas celého zápasu. Oproti jeseni ako by bolo na trávniku úplne iné mužstvo. Lopta hráčom odskakovala, prihrávky boli nepresné a keď už sa Rajec dostal do zakončenia všetko letelo do stredu brány na pripraveného Mariána Krišicu. Výnimkou bola jedine príležitosť Jána Jeťka, ktorý takmer loptu po súboji v šestnástke pretlačil silou vôle za bránkovú čiaru, no hosťujúci brankár loptu pomaly smerujúcu do siete dokázal zastaviť tesne pred ňou. Celkovo bol však útočný dvojzáprah Jeťko – Kordiš takmer neviditeľný. Po najväčšej príležitosti Rajca v prvom polčase ukázalo svoje útočné kvality aj Čierne. V jednom prípade chýbali hráčovi Čierneho centimetre aby v sklze usmernil loptu za bezmocného Mateja Fraštiu, v tom druhom chytil domáci brankár hráčom súpera čistý gól. Rajec v prvom polčase tieto kritické chvíle prežil a keď Jeťko hlavičkoval po štandardke opäť iba do rúk hosťujúceho brankára prvý polčas sa skončil bezgólovou remízou.
Oficiálna stránka mesta Rajec, Mestský úrad Rajec, Námestie SNP 2/2, 01501 Rajec, IČO: 00321575
Identifikácia správcu obsahu a prehlásenie o prístupnostiPodmienky pre použitieImplementáciaIdentifikácia technického prevádzkovateľa