č. 11/2014
SÚŤAŽ O GRANT NADÁCIE RENÁTY ZMAJKOVIČOVEJ - OBNOV SI JEDÁLEŇ ALEBO KUCHYŇU
Materská škola, Mudrochova č. 930/10 a Materská škola, Obrancov mieru č. 400/51 v Rajci sa zapojili do súťaže o grant Nadácie R. Zmajkovičovej.
 
Súťaž prebiehaLogo - Súťaž o GRANT Nadácie Renáty Zmajkovičovej Obnov si jedáleň alebo kuchyňu v termíne od 15.9.2014 do 30.11.2014! Zapojte sa do súťaže a podporte materské školy v Rajci v ľubovoľnej výške, minimálne 1,- € prostredníctvom portálu www.ludialudom.sk. ĎAKUJEME!
Víťazom súťaže sa stanú minimálne tri projekty, ktoré získajú počas trvania súťaže najväčší počet darcov. Pričom rozhodujúci je počet darcov, nie celková získaná suma. Darca môže podporiť projekt z jedného účtu jedenkrát vo výške minimálne 1,00 €. Z darovaných peňazí plánujeme zmodernizovať technické vybavenie školských kuchýň tak, aby spĺňali požiadavky pre moderné, zdravé, rýchlejšie a úspornejšie varenie (konvektomat s príslušenstvom, elektrický sporák, hrnce, taniere a pracovný stôl na prípravu jedál). Ak môžete podporiť tento projekt i keď len drobným príspevkom, bude to na prospech našich najmenších. Podrobnosti si môžete prečítať na uvedenej webovej stránke. Súčasťou našej kampane k projektu je, aby sa zapojilo maximum podporovateľov. Poskytnite túto informáciu ďalej, aby sa podarilo dosiahnuť čo najlepší výsledok.
Vopred vám všetkým ďakujeme za podporu projektu!
                                                                                                                            Mgr. Miroslava Mihalcová,
Oficiálna stránka mesta Rajec, Mestský úrad Rajec, Námestie SNP 2/2, 01501 Rajec, IČO: 00321575
Identifikácia správcu obsahu a prehlásenie o prístupnostiPodmienky pre použitieImplementáciaIdentifikácia technického prevádzkovateľa